Áraink Ti írtátok rólunk! Kapcsolat Főoldal
Vissza a főoldalra!

Esküvő fotózás? Fontos dolog vajon? Kell egy menyasszony és vőlegény életében esküvő fotózás? A ruha visszakerül az esküvői ruhaszalonba, a kontyot kifésüljük, a sminket lemossuk, a virágok elhervadnak a dekoráció a kukában végzi. Az esküvői étel és ital történetét most nem taglalnám. És idővel az élményrekre is mindenki másként fog emlékezni, ...elkopnak. Az egyetlen maradandó dolog az az esküvői fotó.


   
   
   

A ruha visszakerül az esküvői ruhaszalonba, a kontyot kifésüljük, a sminket lemossuk, a virágok elhervadnak a deko-ráció a kukában végzi. Az esküvői étel és ital történetét most nem taglalnám. És idővel az élmé-nyekre is mindenki másként fog emlékezni, elkopnak. Az egyetlen maradandó dolog az esküvői fotó. Ne bízz a legszebb pillanataid megörökítését egy "uborkára"!

Az esküvő fotózást bízd tapasztalt esküvő fotósra!

..:: Minden ember életének legszebb napja az esküvője, és Hála Nektek sokáig szép emlék marad, mert amikor csak elővesszük azokat az általatok készített meseszép fényképeket, mosoly tölti el kicsi szívünket.Köszönjük Nektek a szép képeket, a hideg ellenére a jó hangulatot, a közös munkát, reméljük még életünk más eseményein is dolgozhatunk Veletek! Anikó és Szabolcs ::..
..:: Kedves Adri és Attila! Csodálatos volt a nagy napunk, a munkátok gyönyörű, az egész nap és a fotózás könnyed volt veletek. Ti vagytok a legjobbak!!! Köszönjük: Anita és Áron ::..

..:: Szeretnénk megköszönni Nektek a lelkiismeretes, kitartó és türelmes munkát. A fotózás alatt végig önfeledten éreztük magunkat, mintha már nagyon régóta ismernénk egymást.Nagyon köszönjük Nektek a gyönyörű beállításokat, pillanatokat.Jó volt veletek együtt dolgozni.Köszönjük.Évi:) és Robi:) ::..
..:: Húúúúúúúúúúúúú! A Mi képeink NAGYON JÓK lettek!
Köszönjük a PROFI munkát! Timcsi és Jancsi ::..

..:: Először is nagyon boldog új évet kívánunk a teljes csapatnak. (Különösen Adrinak és Attilának). Az esküvőnkön való részvételeteket, lelkiismeretes munkátokat ezúton is köszönjük.
Szeretettel: János és Anna ::..

..:: Nálatok jobban már csak párt választottunk!!!! Lenyűgöző a munkátok, csodálatos emberek vagytok, nagyon sokat köszönhetünk Nektek!!!! :) Bianka és Csaba::..

..:: MÉG MINDIG UGY TUDOK A KÉPEITEKEN NÉZELÖDNI,AMIT RÓLUNK KÉSZÍTETTETEK MERT ANNYIRA JÓL SIKERÜLTEK ,ÉS E HÓNAP 16.ÁN 1 ÉVE ,HOGY ROHANVA VÉGIG IZGULVA SIKERESEN EGYÜTT ÁT ÉLTÜK EZT A SZÉP NAPOT.
JÓ NEKTEK ,HOGY ELÉG SOK ALKALOMMAL SOK PÁRNÁL ÁT ÁLHETITEK SOK EMBEREK BOLDOGSÁGAIT,ÖRÖMEIT VELÜK EGYÜTT. KATI ÉS ATTI::..

..:: Hihetetlenül szuper csapattal sikerült találkoznunk! Segítőkész munkatársak, pontos, precíz munka. A fényképek minősége, kidolgozása kiváló! Reméljük lesz még alkalmunk találkozni. További jó munkát kívánunk!!! :-) Betti és Tibi ::..

..:: Köszönjük szépen a munkátokat és a képeket nagyon tetszenek,egyszerűen tökéletesek.
Még egyszer köszi és sziasztok. Mária és Gábor::..

 
A ruha visszakerül az esküvői ruhaszalonba, a kontyot kifésüljük, a sminket lemossuk, a virágok elhervadnak a dekoráció a kukában végzi. Az esküvői étel és ital történetét most nem taglalnám. És idővel az élmé-nyekre is mindenki másként fog emlékezni, elkopnak. Az egyetlen maradandó dolog az esküvői fotó. Ne bízz a legszebb pillanataid megörökítését egy "uborkára"!

Az esküvő fotózást bízd tapasztalt esküvő fotósra!
   
             
 
Esküvő fotózás? Fontos dolog vajon? Kell egy menyasszony és vőlegény életében esküvő fotózás? Kell! Mert az emlékek elkopnak. Az esküvői fotók pedig ezt nem engedik. Újra és újra kézbe vehetők a képek, hogy segítsenek emlékezni. A ruha visszakerül a szalonba (jobb esetben bekerül a télikabát mellé, hogy néha végigsimíthassuk rajta a kezünket), a kontyot kifésüljük, a sminket lemossuk, a cipőt eltáncoljuk. Ami igazán maradandó az az esküvői fotó. Célszerű az egyetlen, életre szóló emléket profi fotóssal elkészítettni. Nem elég ha az esküvői képeinket valamelyik rokon, avagy vendég készíti el. Sem a tudása, sem a felszerelése, sem a látásmódja nem képes visszaadni a hangulatot. Az esküvő fotózás egy külön szakma. Más felkészülést igényel mint a babafotózás, vagy a portfólió készítése. Arra jöttük rá az évek során, hogy egy esküvői fotós elég sokat tud az esküvőkről. :) Mert elejétől a végéig jelen van. Már tudjuk mi a fontos, mire kell odafigyelni. Ismerjük a szokásokat, a babonákat, a ceremóniákat, a divatot. Tudjuk melyik virágcsokor mutat jól a képeken és melyiket könnyebb hordoznia a menyasszonynak. Tudjuk melyik ruha kényelmes. Tudjuk hogy a körasztalnak vagy az U alakú asztalrendezésnek vannak -e előnyei. Tudjuk milyen zenére mulat a násznép és hogy milyen ételt fogyasztanak legszívesebben. Így hát érdemes hallgatni rá. Főleg a saját szakmájába vágó dolgokban. Hol és mikor érdemes elkészíteni az esküvői képeket és hogy mire kell közben figyelni. Ha jó esküvői fotóssal dolgozik a pár, akkor egy kellemes, vidám, érzelemgazdag fotózásban lesz része. Olyan képek készülnek ami apárra jellemző, ami róluk és nekik szól. Az esküvői képek és a jó esküvői fotós fontos. Mert maradandó, mert emlékezetes, mert örök.